Ingredienser   
4 personer

1 bundt Friske grønne asparges
3 spsk Rapsolie
½ tsk Muscovadosukker

Cremefraichedip
1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
1 glas Lakserogn
1 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber                       

Instruktion
   
Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.

Cremefraichedip
Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.
Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.

Karolines Køkken/Arla 

Opskrifter

Hvide asparges med brunet smør

Læs mere

Kartoffelsalat med asparges og rygeost

Læs mere

Hvide asparges i krydret lage med rygeostcreme

læs mere

Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn

læs mere

Grønne asparges med cremefraichedip

læs mere

Grillede grønne asparges

læs mere